Web Analytics Made Easy - Statcounter

به موازات اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین تعدادی آشوب‌طلب با سوار بر موج اعتراضات مردمی، آسیب‌ها و خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی بسیاری را بر مردم تحمیل کردند. ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۸ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، طرح اصلاح قیمت بنزین براساس مصوبه شورای عالی هماهنگی سران قوا با همه باید و نبایدهای چگونگی اجرای آن، به جهت سوء استفاده دشمنان آسیب‌ها و خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی بسیاری به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اندکی پس از اعلام خبر اجرایی شدن طرح سهیمه‌بندی و افزایش قیمت بنزین، مردم در شهرهای سراسر کشور اعتراضاتی مسالمت آمیزی را شکل دادند. شکل اعتراضات در ساعات اولیه با خاموش کردن خودروها در معابر اصلی شهر آغاز شد اما رفته رفته با موج سواری دشمنان جنس اعتراضات از شکل مسالمت‌آمیز و جنبه اقتصادی آن خارج شده و رنگ و بوی سیاسی و خشونت‌آمیزی به خود گرفت تا جایی که در چشم برهم زدنی بسیاری از اماکن عمومی از دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها گرفته تا شهرداری‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و اماکن کسب و کار مردم به آتش کشیده شد.

4 نفر از اغتشاشگران تهران در خلخال دستگیر شدند‌آیت‌الله ناصری: مردم به هیچ عنوان در صف اغتشاشگران قرار نمی‌گیرندسخنگوی سپاه: ‌اغتشاشگران با سلاح‌های مخفی ‌به مردم شلیک می‌کردند / بهره‌گیری از خانم‌ها برای ایجاد درگیری

در واقع آشوبگران وابسته به سلطنت‌طلبان خارج‌نشین که بعضاً از افراد اقشار پایین‌دست جامعه و آلت دست مجیزگویان انقلاب اسلامی بودند همچون آتش زیر خاکستر که مترصد اقدامی این چنینی بودند در فاصله کوتاهی از حضور مردم در خیابان‌ها فرصت را غنمیت شمرده و با ورود به صحنه اعتراضات قانونی و مطالبات به حق مردم، آن را به حاشیه بردند و در میان مردم بر ضد مردم آتش به زندگی مردم انداختند و نه تنها نتیجه سال‌ها رنج و زحمت آن‌ها را فدای آرامش‌خاطر دشمنان عقیده و آرامش مردم کردند که با به راه انداختن جنگی مسلحانه آتش به روی مردم گشودند و خانواده‌های بسیاری را داغدار کردند.

اتفاقات سنگین روزهای آشوب با همه ناملایمتی‌های آن از یک سو و فاجعه خسارات سنگین ناشی از خودخواهی و سردر گریبان دشمن بردن نوچه‌های غرب‌زده در روزهای پس از مهار و بازگشت آرامش به شهرها از سوی دیگر این روزها شرایط را برای بسیاری از مردم سخت کرده است. تنها در شهرستان‌های استان تهران میلیاردها تومان خسارت به ویژه به شهرستان‌های غربی وارد شد. در شهرستان بهارستان بیش از 90 درصد بانک‌ها به آتش کشیده شد، ساختمان شهرداری، اداره برق بوستان و بسیاری از جایگاه‌های پمپ بنزین کاملاً تخریب شده و اموال بسیاری از فروشگاه‌ها، پاساژها و مغازه‌ها به غارت رفته است و مردم حتی برای انجام کوچکترین عملیات بانکی مجبور به طی مسافتی طولانی به شهرهای همجوار هستند.

مردم شهرستان بهارستان به ویژه کاسبان و مالکان این روزها آنچنان در بهت و حیرت ناشی از اقدام آشوبگران و اغتشاشگران هستند که وقتی به میانشان می‌روید جز سکوت و حسرت سال‌ها رنج و زحمت چیزی در نگاه‌شان نمی‌توان دید.

 

 

گزارش از احسان همتی

انتهای پیام/220/ ت

R7840/P/S6,60/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۲۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکمرانی رسانه را جدی بگیریم

به گزارش همشهری آنلاین، ‌محمدصادق کوشکی؛ استاد دانشگاه تهران در روزنامه همشهری نوشت، یکی از مهم‌ترین و جدی‌ترین ارکان حکمرانی در قرن بیست‌ویکم، حکمرانی در عرصه رسانه است. هرچند اهمیت رسانه در ۵۰سال گذشته همواره مطرح بوده، در قرن حاضر حکمرانی در عرصه رسانه به جدی‌ترین نماد آن بدل‌ شده؛ چراکه بر ذهن، دل و جان شهروندان حکومت کرده و عمیق‌ترین نوع حکمرانی است. از این‌رو، آن حکومتی در رسیدن و به‌حرکت‌درآوردن جامعه برای نیل به اهداف موفق‌تر است که حکمرانی‌اش بر دل و جان مردم مسلط باشد؛ و حاکمیت رسانه‌ای، ابزار آن به‌شمار می‌رود.
با این مقدمه و با نگاهی به سازوکارهای داخلی، خواهیم دید که حکمرانی از طریق رسانه چندان جدی گرفته نمی‌شود؛ به تعبیری، رسانه در ایران همچنان به‌عنوان امری حاشیه‌ای و در درجه دوم و سوم قرار دارد. این درحالی است که حکمرانی مطلوب در قرن حاضر با به‌کارگیری رسانه محقق می‌شود. به همین‌خاطر است که فضای مجازی به‌عنوان ابزاری در جهت حکمرانی دشمن بر ذهن، جان و زبان شهروندان ماست. اگرچه مردم ما در ایران زندگی ‌می‌کنند و تابع جمهوری اسلامی هستند، ذهن و روان برخی از آنها تابعی است از حکمرانی دشمنان ایران.
با ادامه این روند، ما در امر حکمرانی با نواقص فاحشی روبه‌رو شده‌ایم. عدم‌درک این موضوع که رسانه رکن اساسی و مهم حکمرانی است باعث شده نتیجه اقدامات به ثمر نشانده شده مدیران ما و کارهای مثبت آنان، بین مخاطبان به شکل مناسب و درخور، انعکاس پیدا نکند و در ذهن آنان جا نگیرد؛ چراکه حکمرانی مسلط بر ذهن مردم در اختیار دشمنان‌مان است.
لذا تلاش‌های مسئولان و گشایش‌های ایجادشده آنان در زندگی مردم دیده و لمس نمی‌شود؛ به‌عبارت دیگر، مردم از امکانات و ثمرات به‌عمل‌آمده استفاده می‌کنند و بهره‌مند می‌شوند اما باز هم ناراضی‌اند و احساس یأس می‌کنند. در نتیجه با اینکه زندگی در ایران با توجه به شاخصه‌های رفاهی مثل سایر نقاط دنیاست و از آنها پایین‌تر نیست، مردم خود را در شرایطی پست‌تر از سایر مردم جهان، حتی مردمان کشورهای همسایه می‌پندارند و جامعه‌شان را سیاه‌ترین جامعه تلقی می‌کنند. اگرچه واقعیت اینچنین نیست، در ذهن آنان این وضعیت و تصویر نقش بسته است. این نتیجه تفکری است که همچنان از دهه‌های گذشته نشأت گرفته و رسانه را امری حاشیه‌ای می‌داند. علاوه‌بر این موضوع، بیان مسئولان ما همچنان به سبک و سیاق دهه‌های قبلی است. رهبر معظم انقلاب چندی پیش تصریح کردند که موضوع اطلاع‌رسانی دولت ضعیف است. این موضوع تنها محدود به دولت هم نمی‌شود و سایر عرصه‌های اجرایی را نیز دربرمی‌گیرد؛ چراکه هنوز رسانه به شکلی که باید، درک نشده و وقتی سخن از حکمرانی رسانه می‌شود گمان این است که باید به‌وسیله تبلیغات شهری، ساخت یک سد یا تأسیس یک نیروگاه را مخابره کنند.
افزون بر این، هنوز برخی از مسئولان متوجه نشده‌اند که نباید اجازه دهند دشمنان از طریق رسانه بر مردم‌ حکومت کنند؛ لذا شاهدیم که هنوز این موضوع قطعی تلقی نشده که نباید بگذارند فضاهایی چون تلگرام و اینستاگرام و در کل فضای مجازی رایج کشور، به شکلی که دشمنان ما می‌خواهند کنترل شود!
در کشور هنوز بعضی مسئولان مخالف بسترهای مجازی ایرانی هستند و چشم امیدشان به فضای مجازی برآمده از دشمن است.
کنگره آمریکا برنامه تیک‌تاک را به سلاخ‌خانه برده؛ چراکه به‌خوبی موضوع حکمرانی رسانه را درک کرده‌ است اما در جامعه ما شورای‌عالی فضای مجازی تصویب می‌کند که اینستاگرام و هر پلتفرم خارجی دیگری می‌تواند در پوسته ایرانی به فعالیت خود ادامه دهد. تداوم این وضعیت به این معناست که اگر مسئولان ما برترین خدمات را هم به مردم ارائه دهند باز هم مردم احساس یأس و ناامیدی دارند.

کد خبر 848302 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری رسانه - رادیو رسانه - سواد رسانه‌ای رسانه‌ ایرانی چندرسانه‌ای - همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در گچساران
  • طرح همیاران آرامش اجتماعی فراجا در محله‌های قزوین
  • رییس تبلیغات اسلامی شهرستان جغتای معرفی شد
  • رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان جغتای معرفی شد
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • افشاگری درباره تقسیم استان تهران
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم